Goochelaar huren

      Comments Off on Goochelaar huren

Een goochelaar huren, is dat iets wat leuk is voor je evenement? Zeker weten! Vooral tafelgoochelen is zeer populair op evenementen en feesten. Robin Matrix is een zeer bekende goochelaar uit Nederland en treedt jaarlijks 190 keer op. Zijn referenties liegen er niet om, want Robin scoort gemiddeld een 9,5!

Wie is goochelaar Robin Matrix?

Robin Matrix is op dit moment één van de beste goochelaars uit Nederland. Op zeer jonge leeftijd ontdekte Robin het goochelen en door de jaren heen heeft hij zich gemanifesteerd als een allround entertainer in goochelen.

Robin heeft mogen optreden in verschillende nationale en internationale tv-shows. Daarnaast doet hij ook bij goochelcompetities het ook goed. Zo won hij in 2006 de prijs voor de Beste Algemeen Goochelaar van Nederland.

Hij vertoont zijn goochelen op borrels, bedrijfsfeesten en bij beurzen in Nederland en ver daarbuiten. Wilt u graag een goochelaar huren, maar wilt u eerst weten hoeveel dit precies kost? Vraag dan eerst een offerte aan op de website van Robin Matrix en je zult je zeker verbazen.