Waarom een assertiviteitstraining?

      Comments Off on Waarom een assertiviteitstraining?

Assertiviteit is voor velen onder ons niet alleen een moeilijk woord, maar ook nog eens moeilijk in de betekenis er van. Om deze reden bieden wij assertiviteitstraining Rotterdam en omgeving aan. Er zijn namelijk directe resultaten zichtbaar bij de mensen die wij in onze trainingen coachen. Dit geeft een prachtig invulling aan ons motto: “Haal het beste uit jezelf en je werk.” Jij staat bij ons in de spotlight, en je leert in de spotlight staan en jezelf op jouw gemak voelen. In welke situatie in je leven dan ook. Hoeveel mooier zal het leven dan wel niet zijn?

Wat merk je direct na een goede assertiviteitstraining?

Jij voelt je gemakkelijker tijdens gesprekken, doordat je aan de slag gaat met je zelfvertrouwen. Indien jij jezelf beter vertrouwt, zal je merken dat de communicatie met anderen vlotter verloopt. Hierdoor weet je tevens beter om te gaan met kritiek of feedback welke je ontvangt. Problemen waar je tegenaan loopt, zal je constructief kunnen oplossen. We helpen jou in kaart te brengen waar het precies misgaat met jouw assertiviteit, zodat je met directe handvatten aan de slag kunt gaan, als je bij ons in Rotterdam de deur uitstapt.

Het leren ‘nee’ zeggen

Je bent echt niet de enige die het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen tegen anderen en de aanbiedingen die op je afkomen. De wereld en jouw omgeving kunnen een grote invloed hebben op jouw dagelijkse gang van zaken. Een invloed die soms zo groot is dat jij jezelf vergeet. Met onze assertiviteitstraining Rotterdam leer jij grenzen beter bewaken en dus ‘nee’ zeggen. Deze coaching zal je levenslang bijstaan.