Last minutes TUI

      Comments Off on Last minutes TUI

TUI fly, het vroegere Jetair, is een vliegvaartmaatschappij die haar sporen over de jaren heen verdiend heeft. Tegenwoordig is TUI fly de vliegmaatschappij partner van TUI en Sunjets. Ze bieden vluchten aan naar meer dan 100 bestemmingen, verspreid over heel de wereld.

Ze geven aan mensen die al over een verblijf beschikken extra voordelige vluchten en/of huurwagens. Ook voor optionele voordelen voor je boeking kan je hier terecht. Wil je graag naar een parelwit strand voor een heerlijk vakantie naar de zon? Of liever op wintersport? Of een unieke city trip, dichtbij of in een ver land?

Dit zijn allemaal opties dankzij TUI fly. Er wordt trouwens niet alleen gevlogen vanaf Zaventem, maar ook iedere andere Belgische luchthaven: Charleroi, Antwerpen, Oostende en Luik. Dankzij hun moderne vloot ben je in no time op je eindbestemming.

Ontvang je gratis kortingscode voor Tui

Ze hebben op Goedkoop.be een complete verzameling staan van TUI kortingscodes, actiecodes voor TUI, en natuurlijk couponcodes en alle acties. Iedere Tui.nl nieuwsbrief wordt door hen uitgeplozen op kortingen, en ze hebben direct contact met honderden webwinkels. Wacht daarom niet langer en grijp vandaag nog je gratis kortingscode.

Last minutes TUI